16 juni 2022

Het programma zat vol met inspirerende sessies. Bernice Notenboom (klimaatjournaliste, beroepsavonturierster en filmmaakster) vertelde over haar ervaringen in extreme gebieden waar de opwarming van de aarde zich in rap tempo afspeelt. Farid Tabarki (trendwatcher) sprak over de toekomst van onderwijs, Henny van Egmond (Yolk) over het hybride werken en Anneke Nijhoff (HevoFame) over ‘Van verzorgingsstaat naar lokale netwerken’.

HEVO inspiratie event 3.jpg

Toekomstgericht

Naast het inhoudelijke programma was er een korte film waarin de toekomst van leren, werken en wonen in beeld werd getoond en gingen onze gasten in gesprek met gastsprekers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken (duo Zomaargasten).

Terugblik 50 jaar HEVO

Terugkijkend is de rode draad dat HEVO altijd een maatschappelijk betrokken organisatie is geweest. Oprecht betrokken bij de algemene maatschappelijke ontwikkelingen, waarvan de klimaatcrisis er een is. We denken altijd vanuit het belang en het geluk van de mensen die in onze gebouwen leren, werken en wonen. Ons motto daarbij is: wat wij adviseren durven wij ook in letterlijke zin waar te maken en te garanderen. Wij nemen geen genoegen met de bekende weg en het inspireert ons om met een open mind telkens met elkaar naar betere oplossingen te zoeken. We staan wereldwijd, maar ook in de wijk, voor enorme uitdagingen. Deze kunnen we alleen aan door maximaal gebruik te maken van elkaars kennis. 

# # # # # # # #

Jubilieumuitgave

Vanwege ons 50-jarig jubileum hebben wij een Special uitgebracht om onze kennis, ervaring en toekomstvisie op tal van vakgebieden te delen over actuele thema’s.

Bekijk hier onze Special 50 jaar HEVO

HEVO 50 special.jpg

Ook interessant

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug

Neem dan contact op met:

Bel me terug