HEVO Michiel Otto.jpg
Michiel Otto
Directeur

Al meer dan 25 jaar raak ik geïnspireerd door de onverwachte, nieuwe vraagstukken waar onze opdrachtgevers in de publieke en private sector mee te maken krijgen. Ik verken graag de ongebaande paden en leg verbindingen tussen verschillende disciplines om vraagstukken op een vernieuwende manier op te lossen. 

De verantwoordelijkheid die ik voor mijn werk voel en draag is groot, omdat mijn werk de omgeving raakt van mensen die duurzaam en gezond willen leren, werken en wonen. Deze grote verantwoordelijkheid voel ik ook bij mijn opdrachtgevers: bestuurders werkzaam bij universiteiten, in het beroepsonderwijs en bij gemeenten, culturele en financiële instellingen. Stuk voor stuk bevlogen en maatschappelijk betrokken mensen die zich meer dan 100% inzetten voor hun werk. En wat ik van hen vaak hoor: ze willen voorzieningen realiseren die waarde toevoegen, die écht werken, voor een reële prijs én zonder zorgen.

Trots ben ik op mijn collega’s. Ze zijn flexibel, kennis- en vindingrijk. Het is plezierig samenwerken.

De kwaliteit van de leef- en werkomgeving is voor mij een ander belangrijk punt. Ik voel mij medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het klimaatakkoord en het creëren van een gezonde werkplek. Waar ik kan, lever ik mijn bijdrage.

Het hebben van geduld is een eigenschap die in mijn werk noodzakelijk is. Het antwoord op complexe vraagstukken ligt immers zelden voor de hand. Besluitvorming moet ‘rijpen’. Ik neem de tijd om vertrouwen op te bouwen met alle belanghebbenden. Op die manier bereiken we draagvlak in projecten waardoor we echte stappen voorwaarts kunnen zetten. 

Met een scherp oog voor belangen zorg ik voor breed gedragen resultaten.