Events

HEVO voorziet opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken van antwoorden die bijdragen aan een optimale leef- en werkomgeving. De expertise die wij hierbij opbouwen, willen we teruggeven, delen en samen verder ontwikkelen. We geloven in de kracht van kennisdeling met opdrachtgevers, deskundigen en procespartners. Alleen door voort te bouwen op elkaars deskundigheid kunnen we zorgen voor duurzaam presterend vastgoed: gebouwen die passen in hun omgeving, het welzijn van de gebruikers bevorderen en het milieu minimaal belasten. 

We organiseren met grote regelmaat rondetafelgesprekken over actuele thema’s, studiedagen en kennisbijeenkomsten. Indien u graag op de hoogte wilt blijven, kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Online cursus 'Hoe bouw ik een (V)SO-school?'

In de online leeromgeving van HEVO nemen wij u mee in de vraagstukken die u tegen zult komen bij uw huisvestingstraject voor (voortgezet) speciaal onderwijs.
 

Lees verder

Workshop duurzaamheid en circulariteit

Wij helpen u om uw doelen helder en concreet te formuleren. Met een heldere visie en ambitie kan een Programma van Eisen doelgericht opgesteld worden en een toekomstbestendige huisvesting gerealiseerd worden. 

Lees verder

Meer weten over onze events?

Neem dan contact op met:

Bel me terug