HEVO Trudy van Hoek.jpg
Trudy van Hoek
Communicatie
Wat mij drijft is de nieuwsgierigheid naar mensen en hun drijfveren. Waarom doen ze wat ze doen? We proberen dat te doorgronden en te vertalen naar een dienst of oplossing die past.

Mijn collega’s zijn gemotiveerde experts! Zij hebben als geen ander kennis en kunde van het verbinden en samenbrengen van 'visie' en 'praktijk'. Of het nu gaat om een passende en prettige woonomgeving voor zorgcliënten, een uitdagende en veilige leeromgeving of een kantoor waarin samenwerken en elkaar ontmoeten centraal staat. Huisvesting is immers heel belangrijk voor mensen, het heeft directe invloed op hun functioneren, welzijn én hun woon-, leer- en werkplezier.

We hebben veel kennis van businesscases, regelgeving, (risicodragend) projectmanagement. Met veel expertise over verduurzamen van vastgoed, circulair bouwen, Integrale Huisvestingsplannen etc.

Mijn ambitie is om kennis te delen, tools beschikbaar te stellen en te vertellen over ons werk en onze projecten, wat aansluit bij jouw vraag. Dat geeft mij inspiratie en energie. Een prachtige start voor een goed gesprek.

Waarom ben je dit begonnen, wat inspireerde je en wat hoop je te bereiken?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.