16 december 2022

HEVO neemt al jaren een toonaangevende positie in als partner bij de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed, kantoren en bedrijfshuisvesting. Dit partnerschap vullen wij niet alleen in als adviseur, projectmanager en planontwikkelaar. Wij bieden onze opdrachtgevers ook ondersteuning door op intensieve en langdurige basis kennis en ervaring in te zetten met behulp van interim-professionals. Deze zelfstandigen uit ons netwerk hebben wij zorgvuldig geselecteerd en ondersteunen wij waar nodig met de specifieke expertise van onze eigen adviseurs.

De opdrachten van HEVO Interim ontstaan vanuit een (urgente) behoefte, die varieert van een capaciteits- en/of kennisvraagstuk tot en met het overbruggen van een periode van ziekte of afwezigheid. Deze opgaven vragen om inzicht op zowel tactisch als strategisch niveau, om organisatiesensitiviteit en om een politieke antenne. Onze interim-professionals werken veelal aan opdrachtgevende kant. Hun opdrachten variëren van strategisch beleidsadvies tot en met de realisatie (nieuwbouw, verbouw of renovatie) van vastgoed en de zorg voor een goede exploitatie.

Onze interim-professionals werken bij onze opdrachtgevers ‘in huis’. Daardoor kunnen zij niet alleen veel menskracht en slagkracht bieden, maar verrijken zij ook de medewerkers in de organisatie van onze opdrachtgevers met hun kennis en ervaring.

HEVO Interim groeit: wij breiden ons netwerk elk jaar verder uit!

Verder lezen

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug