HEVO Interim Janine van Hest.jpg
Janine van Hest
Manager HEVO Interim
Toewerken naar een optimaal eindresultaat vraagt om een gezamenlijk doel.

Als manager van HEVO Interim ben ik altijd op zoek naar verbetering in de dynamische recruitment wereld en ben ik continu bezig de verschillende competenties van kandidaten optimaal in te zetten in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ik maak graag verbinding tussen vraag en aanbod van opdrachtgever en interim-professional. Ik word dan ook erg blij van het matchen van talent met de vacatures. 

Met de juiste persoon op het juiste project, zorgen wij ervoor dat uw projecten het optimale resultaat behalen. HEVO Interim is onderdeel van HEVO | Experts in huisvesting en vastgoed. We werken samen en delen onze kennis. We zijn in staat om de juiste match te maken tussen interim-professional en uw vraag. 

De samenwerking met onze interim-professionals kenmerkt zich door persoonlijk contact en korte lijnen. Wij zijn een goede gesprekspartner en bezitten een flinke dosis mensenkennis. Wij luisteren goed naar de interesses van kandidaten maar ook, wat zoekt de klant precies? Een luisterend oor zorgt ervoor dat je een heldere vertaalslag kunt maken van de vraag die ligt bij de klant, naar het vinden van de juiste kandidaat.