Kantoor verbouwen; naar een inspirerende werkomgeving

Het verbouwen van een kantoor kan een tijdrovend en complex proces zijn. Er zijn verschillende redenen waarom u mogelijk een kantoorverbouwing overweegt, waaronder het niet voldoen aan hedendaagse eisen van kantoorgebruikers, het creëren van een motiverende werkomgeving, de veranderende werkwijzen van medewerkers of de noodzaak van meer of minder vierkante meters. Wij helpen u graag. 

Slimme aanpak om snel een kantoor te verbouwen 

Onze gestructureerde aanpak bestaat uit vier fasen, van strategie tot haalbaarheid en van ontwerp tot realisatie, om ervoor te zorgen dat uw kantoorverbouwing zonder zorgen en gedoe verloopt. 
In de whitepaper geven we een voorbeeld van een succesvolle kantoorverbouwing bij VNO-NCW en MKB-Nederland. 

Neem contact met op Willem Adriaanssen en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een inspirerende werkomgeving.

Aanvragen whitepaper
Van visie naar ontwerp en realisatie

Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van HEVO B.V. worden gereproduceerd. Het is wel toegestaan dit document met derden te delen, onder de uitdrukkelijke voorwaarden dat dit gebeurt in de originele opmaak en met bronvermelding en dat deze voorwaarden ook aan de betreffende derden worden opgelegd.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug