HEVO Mark van der Vliet.jpg
Mark van der Vliet
Senior projectmanager
Dromen is denken in mogelijkheden. Mogelijkheden waarmaken is mijn drijfveer.

Mark is PRINCE2-gecertificeerd.


Publicaties van Mark van der Vliet

#

Gemeente Maashorst: twee culturen, één gebouw

De uitdaging: realiseer voor twee fuserende gemeenten één nieuwe werkomgeving in een bestaand gemeentehuis en houd ‘de tent open’.
#

Whitepaper kantoor verbouwen zonder zorgen

Het verbouwen van een kantoor kan een tijdrovend en mogelijk zelfs vervelend project worden. Een kantoorverbouwing kan een hoop vragen oproepen en tot frustratie leiden. Een gestructureerde aanpak kan helpen.
#

Wanneer bouw ik circulair?

HEVO is intrinsiek gemotiveerd en voelt een maatschappelijke verantwoordelijkheid om te bouwen zonder negatieve effecten voor toekomstige generaties, namelijk door circulair te bouwen. Dit artikel geeft in het kort antwoord op de vraag 'Wanner bouw ik circulair?'.
#

Een kantoor verbouwen, de vier fasen

Het kantoor verbouwen zonder zorgen en gedoe! Organisaties onderschatten vaak wat hier bij komt kijken. Willem Adriaanssen en Mark van der Vliet pleiten voor een gestructureerde aanpak, waarbij ze vier fasen onderscheiden.
#

Inspiratieboek circulaire projecten

In het inspiratieboek zes inspirerende circulaire c.q. duurzame projecten met innovatieve toepassingen en/of maatregelen op het gebied van technieken, materialen en concepten.
#

Nieuwbouw voor Integraal Kindcentrum Van Harte Houten

Kindcentrum Van Harte Houten realiseert een duurzaam schoolgebouw inclusief gymzaal dat maximaal aansluit op de onderwijsvisie en minimaal voldoet aan de eisen van BENG.
#

Cascadecomplex Groningen: rijksverzamelkantoor verbouwd voor efficiënter gebruik

De uitdaging: verbouw een groot rijksverzamelkantoor, houd rekening met een uitgebreid Programma van Eisen én zorg dat de werknemers er geen last van hebben.