13 oktober 2023

Om ervoor te zorgen dat de bouwsector in 2050 duurzaam en circulair is, zijn er nog grote stappen te maken. Omdat HEVO dit belangrijk vindt en actief wil bijdragen aan de transitie naar een circulaire bouweconomie, delen wij in dit boek graag een aantal duurzame en circulaire projecten ter inspiratie. In dit inspiratieboek vindt u 13 circulaire projecten met innovatieve toepassingen en/of duurzaamheids­maatregelen op het gebied van technieken, materialen en concepten.

Circulariteit is voor ons het ambacht van nu.

De specialisten van HEVO streven ernaar dat de projecten waar zij aan werken bijdragen aan een duurzame sociale economie in de omgeving. Dat ze inspiratie brengen en bijdragen aan de bewustwording van duurzaamheid. Binnen onze projecten streven we ernaar dat onze werkzaamheden een positieve impact op ecosystemen en diersoorten hebben, dat de materiaalkringloop gesloten wordt en dat er natuurvriendelijke materialen gebruikt worden.

Samen streven we naar een duurzamere, circulaire gebouwde omgeving die voldoet aan de behoeften van de huidige gebruikers en de huidige samenleving zonder toekomstige generaties te schaden.

Veel inspiratieplezier!

Download inspiratieboek

Ook interessant

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug