HEVO John Otten.jpg
John Otten
Adviseur Expertisecentrum
Altijd blijven streven naar het hoogst haalbare binnen de gestelde grenzen.

Vanuit het HEVO Expertisecentrum kan ik betrokken worden bij alle HEVO-projecten in alle markten, als kostendeskundige of als projectleider/adviseur. Vanuit de functie projectleider/adviseur blijf ik betrokken in alle fasen van het project, van haalbaarheidsonderzoek naar oplevering tot zelfs beheer en onderhoud.

De uitdaging bij elk project blijft om de hoogst haalbare kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid te realiseren binnen de gestelde financiële kaders met randvoorwaarden.

De kracht van HEVO is in mijn ogen dat door samenwerking tussen alle betrokken en deskundige adviseurs, projectleiders en projectmanagers er een totale specialist in veelzijdigheid ontstaat. Door deze expertise van HEVO op het gebied van advies, bouwmanagement en duurzaamheid inclusief realisatie kan elk vraagstuk van de opdrachtgever beantwoord worden.

Deze veelzijdigheid aan projecten en de daarbij behorende integrale afstemming met alle partijen zorgen ervoor dat elke dag een nieuwe uitdaging met zich meebrengt.

Duurzaam en circulair bouwen is mijn specialisme en het ambacht van nu. Door mijn bijdrage aan de werkgroep Circulariteit werken we binnen HEVO aan het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de toekomst van onze planeet beschermen.