HEVO Louk Linders.jpg
Louk Linders
Projectleider / Adviseur
Samen met opdrachtgevers en gebruikers werken aan uitdagende huisvestingsvraagstukken geeft mij energie.

Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van gebruikers kan ik een bijdrage leveren aan het primaire proces van verschillende maatschappelijke organisaties. Juist de maatschappelijke context -in mijn geval onderwijs en gemeenten - zorgt ervoor dat ik met meer bezig ben dan alleen huisvesting. 

Een duurzame en circulaire aanpak is de rode draad binnen mijn projecten.

Als een van de aanjagers op het gebied van circulariteit ben ik op zoek naar opdrachtgevers, gebruikers en collega’s die een stapje extra willen zetten richting duurzame en circulaire gebouwen. Alles wat we nu bouwen moet ook klaar zijn voor de toekomst. 

Door de combinatie advies en projectmanagement heb ik de mogelijkheid om opdrachtgevers en gebruikers gedurende het gehele traject te begeleiden en adviseren. Het opbouwen van langdurige relaties vind ik erg belangrijk binnen mijn werk. 

Duurzaam en circulair bouwen is mijn specialisme en het ambacht van nu. Door mijn bijdrage aan de werkgroep Circulariteit werken we binnen HEVO aan het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de toekomst van onze planeet beschermen.