HEVO Iris van de Craats.jpg
Iris van de Craats
Adviseur

Ik streef ernaar dat ik de plekken, de mensen en de projecten waarbij ik betrokken ben een beetje beter heb achtergelaten dan ik ze aantrof. Ik geloof dat dit begint bij bewust omgaan met elkaar, de aarde en het klimaat. Deze overtuiging combineer ik met een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en geduld om mooie resultaten te boeken voor en met het publieke domein. Mijn toegevoegde waarde zit in het zorgen voor huisvesting waar de gebruikers hélemaal op hun plek zijn en zich kunnen ontplooien. 

Als deze huisvesting gerealiseerd kan worden zonder negatieve impact op de aarde en het klimaat, dan zijn we écht goed bezig.

In gesprek gaan met de (toekomstige) gebruikers van de huisvesting, zoals de leerkracht, de conciërge, de medewerker en soms ook de leerling inspireert mij, omdat deze mensen zo gedreven zijn.

Samen met gebruikers de mogelijkheden verkennen hoe huisvesting kan ondersteunen en ontzorgen geeft mij energie.

Een project, of het nu een Programma van Eisen, haalbaarheidsstudie, onderwijsvisie, huisvestingsplan of een ontwerp is, is wat mij betreft geslaagd als alle betrokkenen met trots terugkijken op het proces en het resultaat. Zelf ben ik trots als ik geloof dat het resultaat gaat bijdragen aan het welzijn en geluk van gebruikers, op de korte én de lange termijn.

Mijn specialismen/expertises zijn het domein speciaal onderwijs en circulariteit.

Duurzaam en circulair bouwen is mijn specialisme en het ambacht van nu. Door mijn bijdrage aan de werkgroep Circulariteit werken we binnen HEVO aan het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de toekomst van onze planeet beschermen.

Ook interessant