HEVO Jan Bonnemaijers.jpg
Jan Bonnemaijers
Senior projectmanager
Je wint alleen een wedstrijd als je het samen doet.

Zeilen - zeker wedstrijdzeilen - is een krachtige metafoor voor de aansturing en continue verbetering van processen en projecten. Als fervent zeiler zie ik daarin veel parallellen met mijn werk. Ook daarin zet ik koers naar een doel en doe ik met mijn team alles wat in mijn vermogen ligt om dat doel te realiseren. Daar horen vaardigheden bij als degelijk en secuur plannen, vooruitkijken en snel kunnen anticiperen. Dat laatste speelt vooral als zaken anders lopen dan verwacht en juist in die situaties voel ik me op mijn plek.

Ik ben ervan overtuigd dat de grootste prestaties worden bereikt door goede samen te werken. Als teamspeler probeer ik steeds alle mensen in een team op één lijn te krijgen en zo gezamenlijk die topprestatie te leveren. Een trotse en tevreden opdrachtgever is natuurlijk de kroon op elk project.

Ik heb veel kennis en ervaring op het terrein van kantoren, bedrijfsgebouwen (laboratoria) en onderwijs. Mijn specialiteit zijn: activiteitengerelateerd werken (waaronder hybride werken), revitalisatie, herinrichting en nieuwbouw. Circulariteit en het ontwikkelen van passende behoeften voor kantoorhoudende organisaties zijn thema’s waar ik graag bij betrokken ben en die ik een warm hart toedraag.

Heb oog voor veranderende omstandigheden en anticipeer daar op.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. De speurtocht naar dé optimale balans tussen kwaliteit en kosten vind ik fantastisch. Zoals een opdrachtgever recent opmerkte zet ik daar altijd een extra stap in. Ik neem niet zonder meer genoegen met het eerste antwoord of de eerste aangeboden oplossing.

Waar het in de kantoorwereld veelal gaat om het aanbieden van een goede werkplek zodat de organisatie optimaal kan presteren, gaat het in de onderwijswereld veel meer over het aanbieden van goede lesomgevingen, waarbij met beperkte middelen toch een optimaal resultaat wordt bereikt. Op scholen kom ik veel gepassioneerde mensen tegen die zich volledig geven voor 'hun' kinderen. De passie en betrokkenheid voor het delen en overbrengen van kennis in zowel de onderwijswereld als de kantoorachtige werkomgeving, vind ik prachtig. Om gebruikers daarbij te mogen helpen, beschouw ik als een voorrecht.

Ik ben PRINCE2-gecertificeerd.


Publicaties van Jan Bonnemaijers

#

Eerste steen Regenboogschool Nieuwendijk gelegd

Op 19 april 2022 mochten leerlingen een kijkje nemen op de bouwplaats. Wethouder Shah Sheikkariem van de gemeente Altena legde samen met directeur Arnold van Ooijen de eerste steen van de nieuwbouw, die begin september 2022 in gebruik genomen wordt.
#

Inspiratieboek circulaire projecten

In het inspiratieboek zes inspirerende circulaire c.q. duurzame projecten met innovatieve toepassingen en/of maatregelen op het gebied van technieken, materialen en concepten.
#

Gezondheid en gebruiker centraal

GGD Gelderland-Zuid neemt eind 2023 een nieuw hoofdkantoor in Nijmegen in gebruik. In het gebouw is een belangrijke rol weggelegd voor gezondheid van de gebruikersgroepen
#

Circulair en duurzaam gebouw voor WeenerXL

Gemeente Den Bosch had de wens bij de herhuisvesting van het werk-ontwikkelbedrijf WeenerXL om zowel een gastvrij gebouw voor medewerkers en bezoekers te realiseren als een duurzaam en circulair gebouw. Met veel hout en andere biobased materialen.
#

Veilige, duurzame en toekomstbestendige huisvesting voor GGD’s

HEVO begeleidt verschillende GGD’s van het begin tot het eind naar toekomstbestendige huisvesting.
#

Start nieuwbouw Weener XL na zomer 2020

De bouw van het nieuwe Weener XL aan de Oude Vlijmenseweg in ‘s-Hertogenbosch kan ondanks de coronacrisis na de zomer beginnen. De oplevering staat gepland voor eind 2021.
#

Samenwerkingsverband ontwerpt nieuwbouw Weener XL

Persbericht Weener XL: het Bossche samenwerkingsverband HEVO/Tarra/Buro Kade/MTD/RA infra/BPEM/Archimedes gaat onder leiding van HEVO de nieuwbouw voor Weener XL ontwerpen.