HEVO Jan Bonnemaijers.jpg
Jan Bonnemaijers
Senior projectmanager
Je wint alleen een wedstrijd als je het samen doet.

Zeilen - zeker wedstrijdzeilen - is een krachtige metafoor voor de aansturing en continue verbetering van processen en projecten. Als fervent zeiler zie ik daarin veel parallellen met mijn werk. Ook daarin zet ik koers naar een doel en doe ik met mijn team alles wat in mijn vermogen ligt om dat doel te realiseren. Daar horen vaardigheden bij als degelijk en secuur plannen, vooruitkijken en snel kunnen anticiperen. Dat laatste speelt vooral als zaken anders lopen dan verwacht en juist in die situaties voel ik me op mijn plek.

Ik ben ervan overtuigd dat de grootste prestaties worden bereikt door goede samen te werken. Als teamspeler probeer ik steeds alle mensen in een team op één lijn te krijgen en zo gezamenlijk die topprestatie te leveren. Een trotse en tevreden opdrachtgever is natuurlijk de kroon op elk project.

Ik heb veel kennis en ervaring op het terrein van kantoren, bedrijfsgebouwen (laboratoria) en onderwijs. Mijn specialiteit zijn: activiteitengerelateerd werken (waaronder hybride werken), revitalisatie, herinrichting en nieuwbouw. Circulariteit en het ontwikkelen van passende behoeften voor kantoorhoudende organisaties zijn thema’s waar ik graag bij betrokken ben en die ik een warm hart toedraag.

Heb oog voor veranderende omstandigheden en anticipeer daar op.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. De speurtocht naar dé optimale balans tussen kwaliteit en kosten vind ik fantastisch. Zoals een opdrachtgever recent opmerkte zet ik daar altijd een extra stap in. Ik neem niet zonder meer genoegen met het eerste antwoord of de eerste aangeboden oplossing.

Waar het in de kantoorwereld veelal gaat om het aanbieden van een goede werkplek zodat de organisatie optimaal kan presteren, gaat het in de onderwijswereld veel meer over het aanbieden van goede lesomgevingen, waarbij met beperkte middelen toch een optimaal resultaat wordt bereikt. Op scholen kom ik veel gepassioneerde mensen tegen die zich volledig geven voor 'hun' kinderen. De passie en betrokkenheid voor het delen en overbrengen van kennis in zowel de onderwijswereld als de kantoorachtige werkomgeving, vind ik prachtig. Om gebruikers daarbij te mogen helpen, beschouw ik als een voorrecht.

Ik ben PRINCE2-gecertificeerd.

Duurzaam en circulair bouwen is mijn specialisme en het ambacht van nu. Door mijn bijdrage aan de werkgroep Circulariteit werken we binnen HEVO aan het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de toekomst van onze planeet beschermen.