Menu

Energiemanagement

Energie besparen is niet moeilijk

Energiekosten vormen een belangrijk deel van uw jaarlijkse kosten. Het loont dus de moeite om altijd oog te blijven houden voor energiebesparingen. Wist u dat u al 10 tot 15 % kunt besparen, simpelweg door uw gebouw slimmer te gebruiken?

In de loop van de tijd wijzigt namelijk het gebruikersprofiel van een gebouw. Over het algemeen zorgt dat voor hogere energiekosten. Wanneer u het energieverbruik goed monitort kunt u het bijsturen en flink besparen.

Daarnaast dragen bouwkundige en technologische maatregelen bij aan het verlagen van uw energiekosten. Ook zou u eens opnieuw kunnen onderhandelen met uw energieleverancier.

Met die aanvullende maatregelen zijn besparingen tot 30 % realistisch

Graag maken we samen met u een scan van uw vastgoed en brengen we de mogelijkheden tot energiebesparing in beeld. U ontvangt van ons heldere overzichten waarin u goed kunt zien waar de kansen en mogelijkheden liggen. Zo kunt u op basis van feiten aan de slag.  

Als u geen voordeel heeft, is onze dienstverlening kosteloos. Dat zeggen we omdat we ervan overtuigd zijn dat we daadwerkelijk kunnen bijdragen aan lagere energiekosten.

Jean-Marc Vloemans

Wilt u weten wat u kunt doen om uw energieverbruik te managen?

Neem dan contact op met Jean-Marc Vloemans, (073) 6 409 451