Er wordt goed gekeken naar de kwaliteiten en de potentie van
mensen
Bob Hebben

Bij HevoFame werken gedreven professionele mensen met een visie in een aangename sfeer waar men met respect met elkaar omgaat. Ieder is vakkundig in zijn eigen discipline en staat open voor andermans standpunt. Dat vind ik prettig en door nauw samen te werken kom je samen tot een gezamenlijk gedragen project. 

Ik vind het belangrijk dat ik als architect een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het ontwerpproces. Dat ik met mijn kennis en kunde mensen een betere leefomgeving kan bieden, waar men met plezier en op zijn gemak kan wonen, werken of verblijven. Bij HevoFame gaan we in een plezierige open ambiance met respect met elkaar om. Het is gezellig op de werkvloer, ondanks dat er ook hard gewerkt kan worden.

De onderlinge lijntjes zijn kort en door het vele samenwerken begrijpen we elkaar ook goed, ook al zijn de belangen van de verschillende disciplines niet altijd hetzelfde. Er wordt goed gekeken naar de kwaliteiten en de potentie van mensen. Waar is men goed in en wat vindt men leuk. Maar ook waar is er verbetering te halen en hoe is dit te verwezenlijken. Dit gebeurt op elk niveau en discipline. Dit houdt men scherp en zorgt voor een constante kwaliteit die met de tijd ontwikkelt.

Publicaties van Bob Hebben

Geen publicaties om te tonen