24 september 2020

Minder stress en een betere balans door een mensgerichte werkomgeving, waardoor je in een flow komt.

Mensen en organisaties functioneren het best in een werkomgeving die een gebalanceerde fysieke, digitale en sociale opzet heeft. Waarbij zowel thuiswerken als op kantoor samenwerken goed gefaciliteerd wordt. Waarin het samenwerken en elkaar ontmoeten op kantoor echt meerwaarde heeft en het ‘clubgevoel’ oproept. De beste ideeën ontstaan namelijk in interactie met elkaar. Een doordacht werkplek­concept is essentieel om de veranderingsprocessen in je organisatie in de praktijk te verwezenlijken en te verankeren. Daarom hebben wij Office2Flow ontwikkeld.

Het binnenklimaat heeft invloed op werk- en leerprestaties. Het continu meten van het werk-, leer- en leefklimaat geeft belangrijke inzichten. Hoe snel loopt de CO2 op in de vergaderruimte of het klaslokaal? En hoe ga ik straks de wintermaanden in?
Iotta levert sensortechnologie die het binnenklimaat 24/7 meet en direct waarschuwt als iets niet in orde is. Deze technologie is geïmplementeerd op ons kantoor en onze ervaringen zijn zeer positief.

Willem Adriaanssen aan het woord

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug