25 oktober 2021

Er is een mix van verschillende typen appartementen gerealiseerd, van studio’s tot volwaardige driekamerappartementen. In totaal zijn 72 appartementen gerealiseerd voor mensen met weinig zorgbehoefte tot mensen met een intensieve zorgbehoefte. Het gebouw, de voorzieningen en de dienstverleners ondersteunen de (wijk)bewoners bij het comfortabel wonen. De bewoners kunnen, ook al is er sprake van complexe zorg, zo lang en zoveel mogelijk gewoon blijven wonen en leven. 

HEVO heeft samen met zorgorganisatie Het Hoge Veer een proces doorlopen waarin de plannen voor de nieuwbouw zijn uitgewerkt. 

Uniek aan Hoge Veer Bastion is dat mensen met verpleegzorg niet meer hoeven te verhuizen naar een verpleeghuis, maar in een volwaardig driekamerappartement kunnen blijven wonen. In Hoge Veer Bastion is het mogelijk zo normaal mogelijk te blijven wonen, niet meer noodgedwongen te moeten verhuizen naar een kleine kamer en gescheiden te worden van je partner en afstand moeten doen van persoonlijke bezittingen, privacy en huisdieren. In dit bijzondere project staan welzijn en geluk van mensen centraal.

Verder lezen

Download whitepaper

Ook interessant

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug