1 juli 2021

HEVO heeft opdracht gekregen om het volledige project van 2.500 m² bvo middels Risicodragend Projectmanagement te begeleiden. Kenmerkend voor Risicodragend Projectmanagement is dat het gaat om een vaste prijs, een flexibel proces en gebruikscomfort: HEVO blijft tot 5 jaar na oplevering betrokken. De oplevering en ingebruikname staan gepland voor het najaar van 2023.

In 2019 hebben we voor de Van Harte School, kinderopvangorganisatie Kind & Co en de gemeente Houten (gymzaal) een Programma van Eisen mogen opstellen. Inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben we op basis van het Smart Concept een 'smart team' samengesteld met BDG Architecten, Van de Laar, ZRi en Swebru. Het nieuw te bouwen IKC is leidend in de hele gebiedsontwikkeling van de kern Oude Dorp in Houten.

Huidige school

De nieuwbouw voor de Van Harte School vindt plaats op de huidige locatie in het Oude Dorp. Na een fusie tussen r.-k. basisscholen De Bengelbongerd en de Heilige Familieschool is de Van Harte School tot stand gekomen. Het schoolgebouw is voor het grootste gedeelte gebouwd in 1955. De school en ook de gymzaal zijn sterk verouderd en niet meer passend bij het moderne onderwijs.

We hebben heel veel zin om dit project tot een sprankelend eind te brengen! We creƫren een inspirerende en gezonde school die bijdraagt aan een gezonde toekomstbestendige wereld, welzijn van mens en omgeving.

Afbeelding: BDG architecten


Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug