Haalbaarheidsstudie

Een haalbaarheidsstudie is onderzoek en analyse van het potentieel van een project, met als doel de besluitvorming te ondersteunen door objectief en rationeel de sterke en zwakke punten en de kansen en risico's van een project in kaart te brengen. 

HEVO kan u hierin begeleiden. Wij helpen u graag om meer grip te krijgen op (complexe) projecten. We ondersteunen bij de analyse van de ontwikkeling op basis van onder andere kwalitatieve en financiële uitgangspunten voor investeringen, marktomstandigheden, risico’s en wet- en regelgeving. We analyseren ook de functionele, ruimtelijke en duurzame aspecten zodat u een totaalbeeld van de haalbaarheid van uw project krijgt afgezet tegen uw doelstellingen.

Gedegen haalbaarheidsonderzoek

In ons onderzoek gaan we verder dan alleen een analyse van de financiële haalbaarheid. We analyseren ook de functionele, ruimtelijke en duurzame aspecten. Onze focus ligt daarbij op de gehele levensduur. We kijken dus niet alleen de initiële investeringskosten maar naar de kosten gedurende de gehele levensduur van het gebouw. Die brengen we in kaart met behulp van onze rekentool ABACUS.

Ook interessant

Meer weten over haalbaarheidsstudies?

Neem dan contact op met:

Bel me terug