Menu

Strakke begeleiding twee appartementencomplexen

Ankerplaats en De Bolder Lelystad in Dudok-stijl

In februari 2012 is de bouw gestart van de appartementencomplexen Ankerplaats en De Bolder in Lelystad, beide ontwikkelingen van woningbouwcorporatie Centrada. Het geheel is ontworpen in Dudok-stijl, een voorwaarde van de gemeente.

Opdrachtgever
Centrada Lelystad

Rol HEVO
Opstellen begroting, prijsonderhandelingen met aannemer, selectie uitvoerende partijen, bewaken procesgang, planning en budget, juridisch advies

Stichtingskosten inclusief btw
€ 7.677.000,--

Brutovloeroppervlak (bvo)
9.700 m²

Oplevering/ingebruikname
2013

Architect
19 Het Atelier Architecten Zwolle

Ondersteuning

Wij hebben de begrotingen voor het project opgesteld en de opdrachtgever ondersteund in de prijsonderhandelingen met de aannemer. Voorafgaand daaraan hebben wij de selectieprocedure van de uitvoerende partijen begeleid. Tijdens de uitvoering waren wij verantwoordelijk voor een juiste procesgang en de bewaking van de planning en de budgettaire kaders. Bovendien stonden wij de opdrachtgever met juridisch advies terzijde.

Koop- en huurappartementen

Ankerplaats is een appartementencomplex met 59 huurwoningen voor senioren en daarnaast 11 koopwoningen voor starters. De bouw van de koopwoningen is gelijktijdig met de bouw van het appartementencomplex gestart, omdat de woningen in zeer korte tijd verkocht waren. De Bolder is een appartementengebouw dat is ontworpen met 30 huurappartementen voor senioren in 3 bouwlagen; 2 bouwlagen worden verhuurd aan de plaatselijke zorginstellingen Kwintis en Woonzorg Flevoland.

Ed van Tuil

Heeft u een vraag over dit project?

Neem contact op met Ed van Tuil, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's