HEVO_Ed van Tuil.jpg
Ed van Tuil
Projectmanager
Bouwen doe je samen.

Mijn motivatie is om het ‘maximale voor de gebruikers te bewerkstelligen’. Het creëren van een comfortabele leef-/woonomgeving voor de betreffende doelgroep staat bij mij voorop.

Mijn credo is: ‘Bouwen doe je samen!’ En dat staat in elk project dat ik begeleid centraal. Ik probeer mensen te verbinden en in harmonie tot een goed resultaat te komen. Na jarenlange ervaring binnen de woningbouw en woonzorghuisvesting, zijn mijn werkzaamheden nu gericht op de optimalisatie van de exploitatie van diverse soorten huisvesting. Het op een juiste wijze aan elkaar koppelen van investering en exploitatie is van essentieel belang om bijvoorbeeld de kinderen in een schoolgebouw optimaal te kunnen laten genieten van het onderwijs dat ze krijgen of zorg te dragen voor een comfortabele woonomgeving voor de senioren binnen onze samenleving.

Mijn zorgplicht stopt niet bij de oplevering van het gebouw, maar gaat verder en daarom adviseer ik vanuit het HEVO Expertisecentrum (HEC) opdrachtgevers op het gebied van onderhoud en beheer. Door met de opdrachtgever de gewenste visie en strategie te bepalen, kun je de budgetten optimaal inzetten met een maximaal resultaat. Het, door het HEC ontwikkelde, Onderhoudskompas helpt mij daar enorm bij. Op deze manier geef ik mijn opdrachtgever inzicht in de mogelijkheid tot optimalisatie zonder verlies van comfort en kwaliteit. Intern word ik ondersteund door mijn collega’s met hun kennis en kunde die relevant zijn om tot een passend advies te komen. Of dat nu kostendeskundigheid betreft, expertise ten aanzien van verduurzaming is of advisering met betrekking tot installaties.

Mijn passie voor bouwen combineer ik met een oprechte belangstelling voor mijn opdrachtgevers. Alleen op die manier komen we tot het beste eindresultaat en bewandelen we wel eens andere paden dan de gebruikelijke.