HEVO Timo Robberegt.jpg
Timo Robberegt
Projectleider / Adviseur
Optimale huisvesting moet functioneel zijn, binnen het gestelde budget blijven en voldoen aan de specifieke wensen, behoeften en vereisten van de gebruikers.

Het succes van huisvesting en vastgoedontwikkeling hangt af van diverse factoren. Het is belangrijk dat gebruikers in staat zijn om hun verwachtingen en eisen kenbaar te maken. Vervolgens is het aan adviseurs, architecten en het bouwteam om deze informatie te vertalen naar een ontwerp dat niet alleen binnen het budget past, maar ook resulteert in een gebouw waar mensen op een fijne manier kunnen wonen, werken of leren. De (nieuwe) huisvesting dient een uitnodigende plek te zijn waar mensen graag komen en verblijven.

HEVO heeft de expertise en ervaring om in samenwerking met opdrachtgevers en gebruikers te werken aan duurzame huisvestingsoplossingen die aanvoelen als thuis. Door actief te zijn in de maatschappelijke sector, heb ik als projectleider/adviseur de mogelijkheid om bij te dragen aan het creëren van gezonde en duurzame omgevingen voor werken, leren en leven, ten behoeve van belangrijke gemeenschappen binnen onze samenleving.