Business accountant

32/40 uur, ’s-Hertogenbosch 

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creëert HEVO bijzondere huisvesting met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Van advies tot bouwmanagement: wij geven resultaatsgaranties in onderwijs en zorg, voor gemeenten en het bedrijfsleven.

Voor onze afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een

ambitieuze business accountant

Als business accountant ondersteun je bij de uitvoering van de gehele (projecten)administratie van activiteiten van HEVO. In overleg met de projectverantwoordelijke stel je financiële prognoses op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle en administratieve verwerking van financiële en bedrijfseconomische gegevens. Je voert de administratie en bijkomende regelingen uit. Daarnaast beantwoord je vragen en verstrek je informatie aan medewerkers inzake financiële procedures. 

Je werkt nauw samen met de financial accountant en de business accountant en vult aan waar nodig. Je helpt mee met het inrichten van de implementatie van ons nieuwe ERP-systeem AFAS. Je signaleert mogelijkheden voor verbeteringen, doet voorstellen en werkt deze uit door in gesprek te gaan met verschillende belanghebbenden.

Jouw profiel

  • Je hebt goede sociale vaardigheden en een hands-on mentaliteit.
  • Je bent ambitieus en leergierig en je wilt jezelf graag ontplooien. 
  • Je hebt kennis van financiële processen en bent analytisch sterk.
  • Je beschikt over een hbo- of universitair werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring. 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouw- of vastgoedontwikkelingsbranche.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan bij een creatieve vastgoedspecialist op het gebied van huisvestingsadvies en projectmanagement mét een maatschappelijk aspect.
  • Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. 
  • Mens en kennis staan centraal bij HEVO en wij behoren tot de top van Nederland. We willen graag dat jij ons team komt versterken, waarbij je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. 
  • Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Een opleiding volgen behoort tot de mogelijkheden. 

Vind je het leuk om in een team samen te werken met eigen verantwoordelijkheden en volop mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze functie iets voor jou!

Solliciteren

Zin om ons team te versterken? Mail je motivatie en cv naar Marijke Schilder Spel. Ook voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marijke.

Bekijk andere vacatures

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug