PROJECTLEIDER

32/40 uur, HevoFame Zwolle, een merklabel van HEVO

Voor opdrachtgevers met complexe huisvestingsvraagstukken creëert HEVO bijzondere huisvesting met de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze adviseurs en projectmanagers behoren tot de top van Nederland. Drijfveren zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen. Van advies tot bouwmanagement: wij geven resultaatsgaranties in onderwijs en zorg, voor gemeenten en het bedrijfsleven. 

Voor HevoFame (een merklabel van HEVO) zoeken wij een:

projectleider

Over HevoFame

HevoFame is een multidisciplinair planontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van (gebiedsgerichte) woonconcepten voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag. Dat begint met de ontwikkeling van vitale wijken en buurten met een samenhangend aanbod van wonen, winkels, ontmoeten, welzijn, zorg en diensten. Voor een breed aantal doelgroepen, van ouderenzorg tot psychiatrie, ontwikkelt HevoFame woonconcepten voor zorgorganisaties, woningcorporaties en beleggers.

Dit ga je doen

Als projectleider draag je bij aan de ontwikkeling van betekenisvolle gebouwen vanuit een gebiedsgerichte aanpak op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Dit kunnen projecten op het gebied van zorg en wonen zijn, maar ook vastgoed in onderwijs of gemeenten. Je begeleidt je projecten binnen een complex krachtenveld. Je stuurt ontwerp- en bouwprocessen aan en hebt een coördinerende rol naar de procespartners. Daarbij realiseer je wat optimaal mogelijk is, rekening houdend met een maximaal gebruiksgenot en duurzaamheid. 

Daarom kies je voor een baan als projectleider bij HevoFame

Werken in een team met alle kennis in huis. Flexibele werktijden en een fijne werk-privébalans. En volop kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot projectmanager. Dat zijn de ingrediënten die deze baan zo mooi maken. 

Je werkt samen met conceptontwikkelaars, planontwikkelaars en architecten, modelleurs en grafisch ontwerpers die in onze eigen studio werken. Leuk, want zo kun jij op alle fronten meedenken! Onze lijntjes zijn kort en we sparren graag met elkaar. En stuk voor stuk hebben we dezelfde ambitie: bijdragen aan een toekomst waarin mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag woongeluk ervaren en het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Plus je krijgt …

 • Impactvol werk: samen met collega’s en partners creëer je passende en vooruitstrevende huisvesting voor mensen met een (intensieve) zorgbehoefte. 
 • Een goed salaris, aangevuld met een winstdelingsregeling. Een laptop, telefoon en elektrische leaseauto.
 • Veel vrijheid in het zelf indelen van je werk. Je bent regelmatig op pad. En als het beter uitkomt om thuis te werken, is dat ook prima.
 • Een goede pensioenregeling. Leuk voor later!

Wat breng jij mee?

 • Je bent een (junior) projectleider die een tweede stap in zijn carrière wil maken met twee tot drie jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement, specifiek het aansturen van projecten in de ontwerp- en realisatiefase. 
 • Gedrevenheid om de complexiteit van onze projecten succesvol te doorgronden en tot een afronding te brengen.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je innoveert graag. Je doet graag kennis op en kunt deze ook makkelijk toepassen.
 • Een drive voor hoge kwaliteit is een vereiste.
 • Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig.
 • Ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed is een pre.
 • Je beschikt over een hbo- werk- en -denkniveau.

Meer informatie en reageren

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur je cv en motivatie naar Marijke Schilder Spel, HR-adviseur, via marijke.schilderspel@hevo.nl 

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Berné Vulkers, senior projectmanager, via berne.vulkers@hevo.nl of 06 53 80 00 88.

De procedure bestaat uit 2 gesprekken met onder anderen je toekomstig leidinggevende, een directe collega, een HR-collega en een van de directieleden. 

Bekijk andere vacatures

Meer weten over werken bij HEVO?

Neem dan contact op met:

Bel me terug