27 juni 2022

We kijken met trots terug op een geslaagd en inspirerend event. In het eerste coronajaar bestond HEVO 50 jaar en op 15 juni jl. vond het uitgestelde event plaats. 

Aftermovie
Inspiratie-event 15 juni 2022

De toekomst van leren, werken en wonen in beeld

Leren

Grescollege Reuver: Paul Slegers (College van Bestuur SOML) vertelt met passie over de visie die SOML en de gemeente Beesel hadden: creëer een contextrijke leeromgeving in een historisch icoon voor de regio Midden-Limburg, de Greswarenfabriek.

Werken

Weener XL 's-Hertogenbosch: Sjoerd van het Erve (directeur WeenerXL) spreekt over de duurzame en toekomst­bestendige nieuwbouw en wat hij verwacht van het nieuwe gebouw.

Wonen met zorg

Zorgorganisatie Reinaerde Utrecht / Hoge Woerd: Tjitske Tabak van Zorgorganisatie Reinaerde vertelt over de nieuwbouw en hoe de bewoners het proces en het gebouw hebben ervaren. 

Grescollege
Leren
WeenerXL
Werken
Hoge Woerd
Wonen

Het programma zat vol met inspirerende sessies. Bernice Notenboom (klimaatjournaliste, beroepsavonturierster en filmmaakster) vertelde over haar ervaringen in extreme gebieden waar de opwarming van de aarde zich in rap tempo afspeelt. Farid Tabarki (trendwatcher) sprak over de toekomst van onderwijs, Henny van Egmond (Yolk) over het hybride werken en Anneke Nijhoff (HevoFame) over ‘Van verzorgingsstaat naar lokale netwerken’.

Toekomstgericht

Naast het inhoudelijke programma gingen onze gasten in gesprek met gastsprekers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken (duo Zomaargasten).

Terugblik 50 jaar HEVO

Terugkijkend is de rode draad dat HEVO altijd een maatschappelijk betrokken organisatie is geweest. Oprecht betrokken bij de algemene maatschappelijke ontwikkelingen, waarvan de klimaatcrisis er een is. We denken altijd vanuit het belang en het geluk van de mensen die in onze gebouwen leren, werken en wonen. Ons motto daarbij is: wat wij adviseren durven wij ook in letterlijke zin waar te maken en te garanderen. Wij nemen geen genoegen met de bekende weg en het inspireert ons om met een open mind telkens met elkaar naar betere oplossingen te zoeken. We staan wereldwijd, maar ook in de wijk, voor enorme uitdagingen. Deze kunnen we alleen aan door maximaal gebruik te maken van elkaars kennis. 

Jubilieumuitgave

Vanwege ons 50-jarig jubileum hebben wij een Special uitgebracht om onze kennis, ervaring en toekomstvisie op tal van vakgebieden te delen over actuele thema’s.

Ook interessant

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug