In de praktijk kiezen opdrachtgevers dikwijls voor de traditionele aanpak: eerst een architect inschakelen voor het ontwerp en pas later andere partijen betrekken. Dit gebeurt meestal uit gewoonte, vanwege aanbestedingsregels of door een gebrek aan kennis over alternatieven. Deze werkwijze kan leiden tot suboptimale samenwerking en bemoeilijkt het behalen van projectdoelen.

Daarom is het essentieel om vooraf de bouworganisatievorm te bepalen die het best past bij uw projectkaders, doelstellingen en beschikbare middelen. Bij omvangrijke huisvestingsprojecten werken honderden personen en tientallen bedrijven samen. De gekozen bouworganisatievorm bepaalt hoe deze partijen samenwerken en hoe verantwoordelijkheden en risico’s worden verdeeld. 

Een weloverwogen keuze voor de juiste bouworganisatievorm begint bij een helder inzicht in de projectkenmerken, de gewenste mate van invloed en de bereidheid om risico’s te dragen. 
In deze whitepaper nemen we u mee langs de verschillende mogelijkheden en afwegingen, zowel vanuit theoretisch perspectief als aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Zo krijgt u de handvatten om een bouworganisatievorm te kiezen die optimaal aansluit bij uw huisvestingsproject en ambities.

Maakt u bewust de keuze voor de bouworganisatievorm die écht bij uw project past?

Aanvragen whitepaper
Slim organiseren en aanbesteden
van huisvesting

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder uitdrukkelijke toestemming van HEVO B.V.

Ook interessant

Meer weten over slim organiseren en aanbesteden van huisvesting?

Neem dan contact op met:

Bel me terug