Menu

Risicodragend Projectmanagement

Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Risicodragend Projectmanagement is geschikt voor opdrachtgevers die maximaal ontzorgd willen worden zonder meerkosten en die zekerheid willen hebben over het beste eindresultaat.

Hoe wij dat doen? Door naar u te blijven luisteren én bovenop uw project te zitten. De korte lijnen, slimme adviezen en jarenlange ervaring werken in uw voordeel. Zo bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

En ook na oplevering staan we voor u klaar. RPM maakt het mogelijk dat u tot wel 5 jaar na oplevering verzekerd blijft van maximaal gebruikscomfort.

Weten hoe Risicodragend Projectmanagement werkt?
Ga naar de website

Wij zijn actief in de markten onderwijs, sport, zorg en wonen en overheid en bedrijfsleven. Klik hier voor onze volledige dienstverlening.

Ik vind het onbegrijpelijk dat niet alle scholen of gemeenten werken met Risicodragend Projectmanagement van HEVO. Niet alleen krijg je daardoor wat je wilt, het maatschappelijk geld wordt ook nog eens op een goede manier besteed.

Nico Moen, schoolleider bedrijfsvoering en communicatie van het IJburg College in Amsterdam

Ook interessant

Dit jaar zijn we jarig; 50 jaar jong! Een uitgelezen kans om onze kennis, ervaring en toekomstvisie op tal van vakgebieden te delen over actuele thema’s. In het kader van ons jubileum is ook een artikel over Risicodragend Projectmanagement HEVO gepubliceerd.

Peter Huys

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

Peter Huys vertelt u er graag meer over, telefoon (073) 6 409 409

Cases waar Risicodragend Projectmanagement het verschil maakte