HEVO Jean-Marc Vloemans.jpg
Jean-Marc Vloemans
Senior adviseur Expertisecentrum

Als senior adviseur/projectmanager wil ik mijn kennis en ervaring graag delen met opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Ik heb in verschillende rollen op proces en inhoud (onder andere duurzaamheid, gebouwtechnologie en TCO) mijn bijdrage geleverd aan diverse soorten projecten.

Voor mij ligt de uitdaging in het leggen van de puzzel. De zoektocht, het vinden en het krijgen van het complete plaatje.

Door mijn werkervaring, opgedaan in de afgelopen 33 jaar, en de opgebouwde kennis kan ik vanuit de rol als adviseur én projectmanager de verbindingen leggen tussen de verschillende disciplines en betrokken partijen en kan ik de behoeften op elkaar afstemmen. Het geeft zoveel voldoening wanneer ik van de soms complexe abstracte doelstellingen van een opdrachtgever een vertaling kan maken naar duurzame uitgangspunten voor de nieuwe huisvesting

Ik vind het altijd plezierig om in de ontwerpfase van een project samen met het ontwerpteam te ontdekken op welke manier een project vorm gaat krijgen. Oog voor elkaars belangen en de belangen van een opdrachtgever zijn dan zaken die met een juiste balans tot de meest verrassende oplossingen kunnen leiden. Ondernemerschap, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid zijn eigenschappen die bij mij horen. 

Creativiteit en voorstellingsvermogen leiden vaak tot de mooiste resultaten.