HEVO Roxanne America.jpg
Roxanne America
Adviseur
De gebruiker staat voor mij altijd centraal.

Mijn benadering draait altijd om het begrijpen van de diepere gedachte en motivatie achter een standpunt of visie. Door de ‘waarom-vraag’ centraal te stellen, duik ik dieper in vraagstukken en tracht ik me volledig in te leven in de gebruiker. Pas wanneer ik de gebruiker volledig begrijp, kan ik waardevol advies bieden.

Daarnaast zoek ik naar de overkoepelende visie en hoe deze geïntegreerd kan worden in het huisvestingsvraagstuk. Het is namelijk van essentieel belang dat de huisvesting de identiteit van de organisatie weerspiegelt. Op die manier voelen de gebruikers zich echt thuis in het gebouw.

Met mijn achtergrond in zowel projectmanagement als advies geniet ik van het creatieve proces in de adviesfase en kan ik dit, wanneer de tijd rijp is, omzetten naar concrete projectdoelen. Zo breng ik theorie en praktijk dichter bij elkaar.

De gebruiker staat voor mij altijd centraal. Een passende huisvesting is niet zomaar een dak boven het hoofd; het vormt een verlengstuk van de gebruikersorganisatie.

Ik hecht waarde aan een positieve sfeer en haal energie uit constructieve samenwerking. Het beste projectresultaat wordt bereikt wanneer we het samen en voor elkaar doen!