Zorgcentrum De Wijngaerd Drimmelen

Locatie
Drimmelen
Status
In uitvoering
Programma

Begeleiding contractvorming en haalbare (financiële) businesscases

Kenmerkend

Zorgcentrum levert compleet assortiment aan zorg en diensten

Opdrachtgever
Stichting de Wijngaerd

Rol HEVO
Haalbaarheidsonderzoek, businesscases en huisvestingsadvies inclusief begeleiding contractvorming

Alle ondersteuning aanwezig om aangenaam oud te worden.
HEVO logo De Wijngaerd.jpg

Seniorenpartner De Wijngaerd is een zelfstandige organisatie die vanuit de locatie in het kerndorp Made zorg en diensten verleent aan alle ouderen in de gemeente Drimmelen en in de omliggende regio.

Als Seniorenpartner gaat De Wijngaerd een langdurige relatie aan met ouderen die ondersteuning nodig hebben om aangenaam ouder te worden. De Wijngaerd is daarom veel meer dan een zorgcentrum en levert een compleet assortiment aan zorg en diensten, bestaande uit: ondersteuning thuis, wijkverpleging, hulp bij het huishouden, dagbesteding, logeerzorg en verpleeghuiszorg. 

Momenteel is De Wijngaerd met diverse projectontwikkelaars in overleg voor de ontwikkeling van appartementen die bedoeld zijn voor senioren die zelfstandig willen wonen en de mogelijkheid willen om zorg in te kopen. De ondersteuning gaat van maaltijden tot aan 24 uurszorg in de vorm van een Volledig Pakket Thuis. Ook wordt een project opgezet voor community care; een mix van woningen voor ouderen met een beperkte zorgvraag en mensen met een intramurale zorgvraag. 

Wij begeleiden De Wijngaerd met het ontwikkelen van haalbare (financiële) businesscases en de ondersteuning bij het opstellen van bindende afspraken tussen De Wijngaerd en de eigenaar/beheerder van de wooncomplexen: een pakket van huurafspraken, toewijzingsbeleid en gebouwbeheer. De bouw van de wooncomplexen zal naar verwachting begin 2022 aanvangen.

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug