13 januari 2020

Terugkijkend op 2019 en onze advies- en projectmanagement-activiteiten voor kantoorhuisvesting is onze conclusie dat 2019 een fantastisch jaar voor HEVO was. Ons kantorenteam heeft maar liefst aan 288.000 m² kantoorhuisvesting gewerkt! Een HEVO-record. En dat deden we voor prachtige opdrachtgevers in heel Nederland, zoals het Kadaster (6 locaties), Croonwolter&dros (7 locaties), gemeente Den Helder, Rijksvastgoedbedrijf (Cascadecomplex), Synchroon, Luchtverkeersleiding Nederland, VNO-NCW, GGD Gelderland-Zuid, gemeente Oosterhout, Woningstichting Intermaris, Omroep Brabant, GGD Hart voor Brabant (5 locaties), Weener-XL, LambWeston (2 locaties) en vele andere opdrachtgevers.

En met een breed spectrum aan diensten, zoals strategische vastgoedplannen, werkplekconceptontwikkeling, bezettingsgraadmetingen, businesscases, duurzaamheidsadvies, projectmanagement etc. We zijn 2020 dan ook met veel enthousiasme en vertrouwen gestart met goede proposities, zoals Office2Flow en Office2Stay.

Top dienstverlening voor onze klanten, met als doel om een gezonde duurzame en moderne werkomgeving te realiseren die echt werkt! 

Klik hier voor meer informatie 

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug