Met een strategisch onderhoudsplan kunt u uw vastgoed en de exploitatie ervan (inclusief onderhoud en energie) op de lange termijn bekijken en rekening houden met mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Dit plan ondersteunt u bij het beheersen van de onderhoudskosten en verschaft inzicht in de integrale onderhouds­kosten op zowel korte als lange termijn, zodat deze naadloos aansluiten bij uw organisatieprocessen en beleidsrichtlijnen.

Door onderhoud slim te integreren met de operationele processen van uw organisatie kunt u een besparing van 10-15% realiseren en de technische levensduur van bouwkundige en installatie­technische componenten verlengen. 

Een goede strategie voor beheer en onderhoud biedt ook mogelijkheden voor verduurzaming en voorkomt ad hoc onderhoud op basis van uurtje-factuurtje, zonder garanties voor het behaalde resultaat.

Onze whitepaper geeft inzicht in de beheerorganisatievormen voor onderhoud/exploitatie en helpt u in het keuzeproces voor een van de vormen. 
 

Aanvragen whitepaper onderhoudsmanagement huisvesting

Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van HEVO B.V. worden gereproduceerd. Het is wel toegestaan dit document met derden te delen, onder de uitdrukkelijke voorwaarden dat dit gebeurt in de originele opmaak en met bronvermelding en dat deze voorwaarden ook aan de betreffende derden worden opgelegd.

Ook interessant

Meer weten over het onderhouds­management van uw huisvesting?

Neem dan contact op met:

Bel me terug