Sloopmanagement

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor duurzaam slopen. Om een sloop optimaal te managen is het noodzakelijk dat de voorbereiding, planning en begeleiding van het sloopproces goed geregeld zijn. HEVO heeft de expertise en ervaring om u te adviseren over circulair en duurzaam slopen. Van strategisch advies en specialistisch onderzoek tot de dagelijkse aansturing van betrokken partijen. Zo houdt u grip op het proces en komt u niet voor verrassingen te staan.

Specialistische kennis

De complexiteit bij het volledig of gedeeltelijk slopen van gebouwen is fors toegenomen. Dit heeft tot gevolg dat bij de realisatie van projecten aanzienlijke risico’s kunnen ontstaan in de vorm van vertraging op de planning of een hoeveelheid meerwerk die fors oploopt. Goed sloopmanagement vereist specialistische kennis van allerlei gebieden; variërend van grondsanering, asbestsanering en archeologische onderzoeken tot radioactiviteit, flora en fauna, gemeentelijke verordeningen, locatiegebonden problematiek, hergebruik van materialen en fasering bij gedeeltelijke sloop.

Professioneel slopen

HEVO heeft zich toegelegd op professionalisering van het circulair en duurzaam slopen van gebouwen. Door waar mogelijk materialen en bouwstoffen te ontmantelen en deze zo hoogwaardig mogelijk circulair her te gebruiken kan duurzamer worden gesloopt. Onze adviseurs hebben de genoemde specialistische kennis van procedures en ervaring met de meest uiteenlopende sloopprojecten. Wij kunnen een sloop volledig begeleiden, van planvorming of haalbaarheidsstudie tot realisatie. Daarnaast adviseren we ook over specifieke fasen van het proces.

Ook interessant

Meer weten over sloopmanagement?

Neem dan contact op met:

Bel me terug