Turnkey-realisatie-overeenkomst voor de herontwikkeling Amstelplein getekend

19 feb 2024
Vandaag tekenden we samen met Achmea Real Estate de turnkey-realisatieovereenkomst voor de herontwikkeling van het Amstelplein in Gemeente Uithoorn. Daarbij maakt een langdurig leegstaand kantoor in het centrum van het dorp plaats voor 74 duurzame, levensloopbestendige appartementen, een gezamenlijke ontmoetingsruimte voor de bewoners en in de plint 300 m2 voor commerciële huurders.
 
1702893822189.jpg

“We zijn er samen met Achmea en de gemeente in geslaagd een maatschappelijk relevant woonconcept te ontwikkelen dat dé aanjager is geworden voor een complete revitalisering van het winkelcentrum, het wordt echt een plek met allure.” Aldus Henk Vonk, directeur HevoFame.

Ook het naastgelegen winkelcentrum krijgt een revitalisering (onder meer een upgrade van de entrees, vloer, verlichting en de look and feel). De kwaliteitsverbetering van de passage zal door inwoners zeer worden gewaardeerd en doet recht aan onze ondernemers die bijdragen aan het succes van het Uithoornse dorpshart” zegt Jan Hazen, wethouder Ruimtelijke Ordening, Economie en Mobiliteit in Uithoorn.

Lees hier meer over dit project
1702911298403.jpg
1702911292293.jpg

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

Bel me terug