Menu

ing. Jean-Marc Vloemans

Senior adviseur Expertisecentrum

jeanmarc.vloemans@hevo.nl

Als senior adviseur van het Expertisecentrum wil ik mijn kennis en ervaring graag delen met opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Ik ben werkzaam geweest in zeer gevarieerde omgevingen (organisatieadviesbureau, technisch adviesbureau en technisch aannemer). Daarbij heb ik, in verschillende stadia van ontwerp, realisatie en het beheer van huisvesting, een bijdrage geleverd aan projecten.

Juist vanuit deze kennis en ervaring kan ik in een rol als adviseur de verbindingen leggen tussen de verschillende disciplines en betrokken partijen en kan ik de behoeften op elkaar afstemmen. Voor mij is het steeds weer de uitdaging om een koppeling te kunnen maken tussen de doelstellingen die een opdrachtgever heeft bij zijn huisvesting en de vertaling daarvan naar de technische uitwerking.

Niet alleen de realisatie van uw huisvesting is een belangrijke en meestal eenmalige gebeurtenis, ook grip houden op de exploitatiekosten van uw huisvesting kan wel eens een doel op zich worden. Ik wil graag met u kijken naar uw exploitatiekosten en zoeken naar mogelijkheden om deze in de hand te houden.

Creëren op hoofdlijnen met gevoel voor de inhoud, daar ligt mijn kracht.

Jean-Marc Vloemans

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409