Menu

Complete ontzorging opdrachtgever bij nieuwbouw brede school

De Bloktempel Son

Minister van Financiƫn Jeroen Dijsselbloem opende op 23 oktober 2015 het nieuwe pand van zijn oude basisschool De Bloktempel in Son. Deze school is onderdeel van een Brede School die naast basisonderwijs ook kinderdagopvang en buitenschoolse opvang biedt.

Opdrachtgever
Stichting voor Katholiek en Protestants-Christelijk Onderwijs (SKPO)

Rol HEVO
Aanbestedingsprocedure, accommodatieonderzoek, architectenselectie, bouwmanagement, contractmanagement, duurzaamheidsadvies, financieringsadvies, integraal ontwerpmanagement, integraal projectmanagement, kostenmanagement, Programma van Eisen, Risicodragend Projectmanagement

Stichtingskosten exclusief btw
€ 3.225.000,--

Brutovloeroppervlak (bvo)
2.598 m²

Ingebruikname
Juni 2015

Architect
Kuin & Kuin Architecten 's-Hertogenbosch

Wij hebben opdrachtgever SKPO in de definitiefase begeleid en geadviseerd. In deze fase is het Programma van Eisen samen met de opdrachtgever en de toekomstige gebruikers opgesteld. Na de definitiefase verzorgden wij de selectie van het ontwerpteam. Tijdens de ontwerpfase maakten de architect, de constructeur en de installatieadviseur gebruik van BIM volgens de HEVO BIM-richtlijn.

Aansluitend ontzorgden wij de opdrachtgever volledig door het projectmanagement risicodragend uit te voeren. Na de ontwerpfase verzorgden wij de Europese aanbesteding voor de uitvoerende partijen. Tijdens de uitvoeringsfase en de nazorgperiode hebben wij de rol van projectmanager en directievoerder vervuld.

Mireille Uhlenbusch

Wilt u meer weten over dit project?

Neem dan contact op met Mireille Uhlenbusch, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's