# # # #

Nieuw kantoorgebouw WTH Capelle a/d IJssel

Lees meer
Locatie
Capelle aan den IJssel
Status
Gereed
Programma

Begeleiding ontwerpen, inkopen en realiseren van het inbouwpakket

Kenmerkend

Hybride werken implementeren en huurdersbegeleiding in projectontwikkeling pand van een belegger

Opdrachtgever
WTH

Rol HEVO
Projectmanagement en kostenmanagement

Ingebruikname
Eind 2022

Architect
Zenber Architecten

Adviseur installaties
De Blaay-Van den Bogaard Raadgevende Ingenieurs B.V.

Bouwkundig aannemer
Staton Bouw

Een nieuw pand dat helemaal past bij de richting die WTH is ingeslagen en past bij de visie om dichter naar klanten te bewegen.

WTH is een specialist op het gebied van vloerverwarming en ‑koeling. WTH had behoefte aan nieuwe huisvesting waarbij ze een vernieuwingsslag wilde maken die past bij de visie om dichter naar haar klanten te bewegen. 

In het nieuwe pand kan de samenwerking met de klanten nog beter worden opgezocht, waarbij WTH de proposities in de markt wil verbeteren en de processen verder wil optimaliseren. In de gedateerde huisvesting was het niet mogelijk om deze wensen te realiseren. Tevens wil WTH haar medewerkers een moderne en prettige werkplek bieden in een gedreven cultuur met de mogelijkheid om hybride te werken. 

# # #

Fotografie: Mike van Schoonderwalt

Het innovatief belevings- c.q. opleidingscentrum is het centrum waar klanten worden ontvangen en waar WTH haar rol als kennispartner verder kan uitbouwen.

Huisvestingsonderzoek en bouwmanagement

Wij adviseerden en begeleidden WTH in het huisvestingsonderzoek, waaruit volgde om voor een nieuwe locatie te kiezen in Capelle aan den IJssel. Daarnaast hebben wij het bouwmanagement en het kostenmanagement verzorgd. 
WTH heeft in het gebouw (waarvan de bouw al gestart was) veel eigen bouwonderdelen kunnen verwerken. 

Duurzaam gasloos gebouw

In het gebouw is uiteraard vloerverwarming aangelegd. De klimaatinstallatie is uitgebreid met een meer geavanceerde regeling, alsmede warmteterugwinning in de luchtbehandelingsinstallatie. Voor energieopwekking zijn warmtepompen en zonnepanelen beschikbaar. Het gebouw is gasloos.

WTH heeft eind 2022 het nieuwe gebouw in gebruik genomen.

# # # #

Fotografie: Mike van Schoonderwalt

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug