Menu

Verhuismanagement

Een verhuizing heeft altijd twee kanten: een praktische én een strategische. HEVO ondersteunt u bij beide. Om te beginnen coördineren we de volledige logistieke operatie tot in het kleinste detail. Daarnaast helpen we u om kritisch naar uw werkprocessen te kijken, zodat u deze in uw nieuwe pand kunt optimaliseren.

Continuïteit gewaarborgd

Veel organisaties onderschatten nog altijd de impact van een verhuizing. Dat is ook niet zo vreemd: u krijgt misschien één keer in uw leven met een bedrijfsverhuizing te maken, wij elke dag. Al onze expertise hebben we nu gebundeld onder de noemer 'verhuismanagement'. Van de scherpe inkoop van nieuw meubilair tot en met de verhuis- en inhuisplanning. Zo weet u zeker dat de continuïteit is gewaarborgd en u de ochtend na de verhuizing operationeel bent.

Naar een nieuwe manier van werken


Grijpt u de verhuizing aan om een stap te maken in de richting van flexibel werken, dan komt er een hele nieuwe dimensie bij. Er is niet alleen een ingrijpende ict-slag nodig, in hoeverre voldoen uw huidige meubilair, telefoons, copiers en kasten nog? En hoe bereidt u uw medewerkers voor op een kantoor met flexplekken? We ondersteunen u bij het hele proces, van een compleet vlekkenplan tot instructie van de medewerkers. Voor grote en kleine aanpassingen in gebouw en installaties, bieden we verbouw- en inrichtingsmanagement. Door onze ervaring met de gebruikersaspecten van vastgoed en onze geïntegreerde manier van werken, bieden we u totaalontzorging. U kunt zich blijven richten op uw dagelijkse werkzaamheden, terwijl u toch de kansen van uw verhuizing maximaal benut.

Janine van Hest

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Neem contract op met Janine van Hest, telefoon (073) 6 409 483