Verbouwen en inrichten

Uw kantoor verbouwen, verduurzamen, geschikt maken voor het hybride werken, of een inrichting die voldoet aan de eisen van deze tijd en toekomst én aan de wensen van u en uw medewerkers? We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Wij organiseren niet alleen het gehele ontwerp- en bouwtraject, maar nemen ook de aansturing van uw verhuizing uit handen, zodat uw momenten van werkonderbreking worden geminimaliseerd.

Gefundeerde keuzes

Het primaire proces van uw organisatie is leidend; de indeling en inrichting van uw gebouw en kantoor moeten daar optimaal ondersteunend aan zijn. Doordat we vooraf de juiste vragen stellen, kunt u gefundeerde keuzes maken. Hoeveel ruimte heeft u echt nodig? Wilt u hybride werken? Welk werkplekconcept past bij u? Heeft u behoefte aan overlegruimten, concentratieruimten of juist flexibele werkplekken? Welke uitstraling van gebouw en interieur maken uw (toekomstige) medewerkers en klanten enthousiast? Zijn er andere gebouwinstallaties nodig of een compleet nieuwe ICT-infrastructuur? Wat is de meerwaarde van smart workplace-toepassingen? Welk meubilair kan worden meeverhuisd? Wat moet worden vernieuwd? Het resultaat van onze voorbereiding is dat u, nog voordat een makelaar of zelfs maar een gebouw in beeld is, precies weet waar u naar op zoek bent.

Ontzorgen

HEVO helpt u bij de herinrichting of verbouwing als uw huidige gebouw nog voldoende mogelijk­heden biedt. Moet u op zoek naar een andere locatie, dan ondersteunen wij u bij die zoektocht én zorgen we ervoor dat uw nieuwe huisvesting aan al uw wensen voldoet. In elk situatie zorgen we ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Wij begeleiden voor u het hele verdere proces: het ontwerp, de bouw, de inrichting tot en met de ingebruikname. Als u kiest voor Risicodragend Projectmanagement dragen we daar zelfs de volledige verantwoordelijkheid voor, zodat u zich kunt richten op de hoofdlijnen en uw eigen werk. En dat terwijl u de optimale prijs-kwaliteitverhouding krijgt, doordat we inkoopvoordelen delen. Ook de vaste en losse inrichting wordt door ons begeleid. We weten wat er mogelijk is en wat past bij uw manier van werken. Uiteraard zorgen wij voor een duurzaam eind­resultaat waarbij wij onder andere het meubilair circulair inkopen. Ook de benodigde audiovisuele middelen en smart workplace-toepassingen organiseren we voor u. Samen met uw facilitaire organisatie kunnen we bekijken welke veranderingen doorgevoerd moeten worden. En zodra het zover is, ontzorgen we u ook bij de verhuizing. Lees meer over verhuismanagement.

Ook interessant

Meer weten over verbouwen en inrichten?

Neem dan contact op met:

Bel me terug