Verhuismanagement

De praktische én de strategische kant van een verhuizing kan een complex proces zijn met veel betrokken partijen. We ondersteunen met planvorming en logistieke aansturing, waarbij het ons streven is om het primaire proces zo min mogelijk te verstoren. Of het nu gaat om bedrijfs-, kantoor of laboratoriumverhuizing. 

Onze expertise op dit vlak hebben we gebundeld onder de noemer 'verhuismanagement'. Van de scherpe inkoop van nieuw meubilair tot en met de verhuis- en inhuisplanning. Zo weet u zeker dat de continuïteit is gewaarborgd en u de ochtend na de verhuizing operationeel bent. Een verhuizing is meestal onderdeel van een groter geheel, bijvoorbeeld nieuwbouw, verbouw of reorganisatie. 

Verhuismanagement: compleet ontzorgd

We coördineren de volledige logistieke operatie tot in het kleinste detail. Bovendien helpen we u om kritisch naar uw werkprocessen te kijken, zodat u deze in uw nieuwe pand kunt optimaliseren.

Naar een nieuwe (hybride) manier van werken

Een verhuizing is ook een kans om hybride of anders te gaan werken, waarbij een mensgerichte en gezonde werkomgeving cruciaal zijn. Aspecten rondom ICT, activiteitgerichte werkruimten en meubilair zijn van belang, evenals de begeleiding naar een nieuwe manier van werken.

We ondersteunen u bij het hele proces, van een compleet vlekkenplan tot instructie van de medewerkers. Voor grote en kleine aanpassingen in gebouw en installaties, bieden we verbouw- en inrichtingsmanagement. Door onze ervaring met de gebruikersaspecten van vastgoed en onze geïntegreerde manier van werken, bieden we u totaalontzorging. U kunt zich blijven richten op uw dagelijkse werkzaamheden, terwijl u toch de kansen van uw verhuizing maximaal benut.

Ook interessant

Meer weten over verhuismanagement?

Neem dan contact op met:

Bel me terug