Architectenselectie

Het selecteren van een architect is bepalend voor de uiteindelijke vormgeving van het gebouw. Een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgever, architect en ontwerpopgave is van essentieel belang voor een goed eindresultaat: duurzame en functionele huisvesting die perfect past bij de identiteit van uw organisatie. Het selecteren van een architect is een complex proces met tal van uitdagingen en beslissingen. Als onpartijdige partij begeleiden wij u graag gedurende het hele proces, vanaf het gezamenlijk vaststellen van selectie- en beoordelingscriteria, de aanbesteding tot aan het ontwerp, de realisatie en de oplevering van uw huisvesting. Wij hebben altijd oog voor het perspectief van de gebruikers en zorgen voor optimale afstemming in elke fase van het traject. 

De juiste match bij architectenselectie

We besteden aandacht aan en tijd in het vinden van de juiste match tussen de architect, het te ontwerpen gebouw en de opdrachtgever. De keuze voor een architect is beeldbepalend voor de toekomstige huisvesting. We kennen de stijl en specialismen van veel architecten en architecten­bureaus. Bij de architectenselectie zijn het verbeelden en visualiseren van de vragen vanuit de opdrachtgever leidend én de samenwerking; om optimaal en met positieve energie nieuwe toekomstbestendige huisvesting te creëren. Menselijke factoren spelen bij ons een belangrijke rol. 
Gezamenlijk met u bekijken we de wensen en functie in relatie tot de nieuwste technologische en ecologische ontwikkelingen. Zo werken we samen aan toekomstbestendige oplossingen, waarbij we waarde creëren voor nu en duurzame huisvesting achterlaten voor toekomstige generaties.

Ook interessant

Meer weten over architectenselecties?

Neem dan contact op met:

Bel me terug