Architectenselectie

Waarschijnlijk staat u niet elke dag voor de keuze van een architect en kunt u dus hulp gebruiken bij de architectenselectie voor uw project. Welke architect u kiest voor uw toekomstige huisvesting is beeldbepalend. HEVO heeft een groot netwerk van architecten en architectenbureaus en kent hun stijlen en specialismen. Op basis van onze kennis en ervaring en met veel zorgvuldigheid helpen we u door het complexe traject van een architectenselectie heen. We stellen de juiste selectie- en beoordelingscriteria op en vinden samen met u de beste architect. Iemand die dromen en ambities weet te vertalen in een functioneel gebouw dat past bij uw organisatie.

De juiste match

We besteden aandacht aan en tijd in het vinden van de juiste match tussen de architect, het te ontwerpen gebouw en de opdrachtgever. De keuze voor een architect is beeldbepalend voor de toekomstige huisvesting. We kennen de stijl en specialismen van veel architecten en architecten­bureaus. Bij de architectenselectie zijn het verbeelden en visualiseren van de vragen vanuit de opdrachtgever leidend én de samenwerking; om optimaal en met positieve energie nieuwe toekomstbestendige huisvesting te creëren. Menselijke factoren spelen bij ons een belangrijke rol. 
Gezamenlijk met u bekijken we de wensen en functie in relatie tot de nieuwste technologische en ecologische ontwikkelingen. Zo werken we samen aan toekomstbestendige oplossingen, waarbij we waarde creëren voor nu en duurzame huisvesting achterlaten voor toekomstige generaties.

Ook interessant

Meer weten over architectenselecties?

Neem dan contact op met:

Bel me terug