Menu

ing. Ed van Tuil

Projectmanager

ed.tuil@hevo.nl

Mijn credo is: ‘Bouwen doe je samen!’ En dat staat dan ook in elk project dat ik begeleid centraal. Ik probeer mensen te verbinden en in harmonie tot een goed resultaat te komen. Na jarenlange ervaring binnen de woningbouw en woonzorghuisvesting, zijn mijn werkzaamheden nu gericht op de optimalisatie van de exploitatie van allerlei soorten huisvesting. Het op een juiste wijze aan elkaar koppelen van investering en exploitatie is van essentieel belang.

Vanuit het HEVO Expertisecentrum (HEC) adviseer ik opdrachtgevers op het gebied van onderhoud en beheer. Allereerst wordt gezamenlijk een visie en strategie voor de betreffende organisatie bepaald. Dit gebeurt middels het, door HEC ontwikkelde, Onderhoudskompas. Als de visie en strategie bekend zijn, starten mijn werkzaamheden onder de noemer Technisch Beheer. Uitgangspunt is een NEN 2767-inspectie. Hiermee wordt inzicht verkregen in de werkelijke bouwkundige en installatietechnische staat van een gebouw. De verzamelde informatie wordt financieel vertaald in een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Tot slot moet deze planning, met geprognosticeerde werkzaamheden, worden uitgevoerd. Dit kan door ons worden gedaan of door de organisatie zelf. In het laatste geval begeleid ik mijn opdrachtgever graag.

Ik combineer mijn passie voor bouwen met een oprechte belangstelling voor mijn opdrachtgevers. Mijn werkstijl kenmerkt zich als zeer consciëntieus en zorgvuldig, wat resulteert in een prettige samenwerking met het gewenste eindproduct.

Bouwen doe je samen.

Ed van Tuil

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409