HEVO Esther Beekhof.jpg
Esther Beekhof
Projectleider / Adviseur
Unieke oplossingen voor uw huisvestings­vraagstuk.

Hoeveel vragen heeft u bij het realiseren van omgevingen, gebouwen of ruimten waar mensen langere tijd verblijven en die moeten voorzien in allerlei uiteenlopende behoeften, beschikken over diverse functionaliteiten en ook nog toekomstbestendig en duurzaam zijn?

  • ...
  • ...
  • ...

Dat zijn er nogal wat…

Vastgoeduitdagingen zijn dan ook behoorlijk complex, maar ook heel gaaf! Toch zijn verblijfsruimten voor iedereen erg tastbaar, en hoe mooi is het als die perfect aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker? Elke organisatie is immers uniek en daar hoort een unieke huisvesting bij. Bij HEVO deinzen wij nergens voor terug en pakken wij ieder vraagstuk grondig aan. We gaan uit van de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Graag help ik u met uw huisvestingsvraagstuk of projectrealisatie waarbij de aandacht ligt op de eindgebruiker. Met mijn ervaring op het gebied van projectmanagement van kantoor- en bedrijfshuisvesting leid ik de realisatie van uw project in goede banen en lever ik de locatie gereed (turnkey) aan u op. In de rol tussen opdrachtgever en uitvoerende partijen ben ik in mijn element. Communicatie en verwachtingsmanagement zijn hierbij belangrijke elementen!