Kentalis Nijmegen-Groesbeek

Locatie
Nijmegen
Status
Gereed
Programma

Strategisch vastgoedplan en effectieve inzet van middelen

Kenmerkend

Toekomstbestendig vastgoedbeleid zorg en onderwijs

Visie op onderwijs en zorg, de ontwikkeling van locatieprofielen en de financiële beoordeling van verschillende toekomstscenario’s.

Vanuit de vraag naar integraal aanbod van zorg en onderwijs, ontwikkelen zorg- en onderwijsinstellingen een multidisciplinair aanbod, vaak gericht op complexe zorgvragen. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met wijzigingen in financiering en accommodatiebehoefte. Effecten door aanbestedingen van zorgdiensten, de steeds prominentere rol van de verzekeraar en de groei van ambulante dienstverlening - ten opzichte van de intramurale dienstverlening - naar bijvoorbeeld het onderwijs of de thuissituatie, vragen om veel veranderkracht en flexibiliteit.

Wij hebben opdracht van Kentalis om haar te begeleiden in de strategische afwegingen die zij maakt in de regio Nijmegen-Groesbeek. Koninklijke Kentalis, specialist op het gebied van onderzoek, zorg en onderwijs voor mensen met een beperking in horen of communiceren, zorgt hiermee voor toekomst­bestendig vastgoedbeleid en een effectieve inzet van haar middelen. Onze inzet richt zich op de visie op onderwijs en zorg, de ontwikkeling van locatieprofielen en de financiële beoordeling van verschillende toekomstscenario’s.

Meer informatie over deze dienstverlening?

Neem dan contact op met:

Bel me terug