HEVO Linda Krose.jpg
Linda Kröse
Partner / Senior projectmanager
De balans tussen kaders en creativiteit schept ruimte voor dromen.

Mijn doel is om door mijn enthousiaste, gestructureerde en creatieve aanpak - waarbij het accent ligt op het samenbrengen en -houden van partijen - te komen tot een optimaal resultaat voor de gebruikers. 

Ik herken ieders belangen, verbind de harde en zachte kant in het proces met elkaar, kan goed luisteren en sla bruggen voor samenwerking. 

Door mijn kennis van de bouwpraktijk en mijn jarenlange ervaring op het gebied van onderwijshuisvesting spreek ik de taal van de opdrachtgever, de gebruikers en de procespartners. 

Ik heb ruime ervaring met Risicodragend Projectmanagement en weet als geen ander een project af te ronden binnen de gestelde kaders. Als domeinleider voortgezet onderwijs ken ik de markt en de ontwikkelingen die zich hierin afspelen.

Publicaties van Linda Kröse

#

Het nieuwe kloppende hart werkt

Ligne is het nieuwe kloppende hart dat het onderwijs van Zuyd Hogeschool combineert met een filmhuis, museum De Domijnen, de gezamenlijke bibliotheek, winkels, horeca, (zorg)woningen en parkeren. Het is dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, gelegen aan de rand van het oude centrum.
#

Bibliotheek Ligne zorgt voor samenhang

Dé ontmoetingsplek van Sittard: Ligne is een modern multifunctioneel complex waarin de bibliotheek een prominente plek inneemt. De bibliotheek is een inspiratiebron voor liefhebbers van lezen en literatuur en een warenhuis voor kennis en informatie.
#

Nieuwbouw Cambreur College: “Een school om trots op te zijn”

Bij het Cambreur College in Dongen komen traditioneel en modern toekomstgericht onderwijs samen. En dat is ook wat het nieuwe schoolgebouw uitstraalt: een lichte, transparante, duurzame en stoere school.
#

Whitepaper campusontwikkeling

In deze whitepaper belichten we verschillende aspecten van het begrip 'campus'. En bovenal bieden we handvatten om, samen met de verschillende betrokken belanghebbenden, campusontwikkeling daadwerkelijk invulling te geven. We blikken terug en kijken vooruit. Vraag de whitepaper 'Campusontwikkeling' gratis aan.
#

Linda Kröse nieuwe partner bij HEVO

Per 1 januari 2021 is ir. Linda Kröse benoemd tot partner bij HEVO. Zij is sinds 2004 werkzaam bij HEVO.
#

Succesvolle editie VO-dialoog

Jaarlijks organiseert HEVO een dialoog voor bestuurders in het voortgezet onderwijs. Een intieme setting waarin bestuurders met elkaar in dialoog gaan over actuele thema’s binnen het VO.