Menu

Solide basis voor volledig onderhoud en beheer

Stichting ATOS

De Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland verzorgt onderwijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De stichting is werkzaam in de gemeente Lingewaard en beheert drie scholen in de kernen Huissen, Gendt en Bemmel. Tot aan 2015 verzorgde Stichting ATOS het onderhoud en beheer volledig zelf. Om dit te professionaliseren, is HEVO gevraagd de ‘knowhow’ verder uit te breiden en te coachen bij voorkomende vastgoedzaken.

Opdrachtgever
Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Rol HEVO
Meerjarenonderhoudsplannen, gebouwscan, juridische ondersteuning, advies onderhoud en beheer

Looptijd opdracht
2015-heden

Wij hebben de bestaande meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) in IBIS-MAIN ingevoerd, zodat de stichting in de toekomst zelf kan ‘schuiven’ met de budgetten, op basis van veranderende prioriteiten en accenten die van belang zijn om het primaire proces van de stichting te garanderen. In 2015 hebben wij bij drie scholen een gebouwscan uitgevoerd, om de actuele situatie in beeld te brengen. Vervolgens is een koppeling gemaakt met de bestaande MJOP’s. Later is ook het buitenonderhoud toegevoegd.

Wij ondersteunen ATOS ook op juridisch gebied. Daarnaast worden onderhoudswerkzaamheden vanuit de bestaande MJOP’s gekoppeld aan de gebouwscan en de uitkomsten van het overleg met de gemeente, zodat een volledig beeld ontstaat van de noodzakelijke jaarlijkse budgetten. Zo creëren wij voor Stichting ATOS een solide basis om op termijn het volledige onderhoud en beheer zelf ter hand te nemen.

Jean-Marc Vloemans

Wilt u meer informatie over dit project?

Neem contact op met Jean-Marc Vloemans, telefoon (073) 6 409 409

Lees alles over

Gerelateerde thema's