Menu

Office2Stay

Het kantoor waar je wilt blijven werken

Investeren in een nieuw of bestaand kantoorgebouw moet lonen. Logisch dat u dat alleen doet als zo’n investering strookt met uw plannen op langere termijn. De vraag is hoe u een kantoor aantrekkelijk houdt op de korte én lange termijn. Zo verzekert u zich ervan dat medewerkers in uw kantoor willen blijven werken en de investering in uw vastgoed ook loont. Met het Office2Stay-concept wordt uw kantoorgebouw op een praktische en efficiënte manier duurzaam en toekomstbestendig gemaakt.

Dat gaat verder dan inventariseren wat een geschikte omvang en locatie is en welke faciliteiten En bereikbaarheid nodig zijn. Met Office2Stay zorgt u dat uw kantoorpand flexibel ingedeeld en gebruikt kan worden. Daarmee behoudt u alle vrijheid om de ruimte geschikt te maken voor uw strategische doelstellingen. En ook belangrijk: u krijgt en houdt de vrijheid om uw kantoor zo in te richten dat uw medewerkers er graag komen én blijven werken. Met ons Office2Flow-concept realiseert u het werkplekconcept en interieur dat bij u past, zodat u medewerkers kunt boeien en binden.

Office2Stay kijkt nadrukkelijk vooruit: in courantheid, aantrekkelijkheid en functionaliteit, maar ook in duurzaamheid. Samen met onze experts krijgt u inzichtelijk hoe u aan een toekomstbestendig, gezond, circulair, duurzaam en energiezuinig kantoorpand kunt werken. Ongeacht of het gaat om nieuwbouwrenovatie of transformatie. Daarbij gaan we uit van uw specifieke situatie, zodat u ook zeker weet dat deze verduurzaming ook echt gaat werken. We beantwoorden samen met u de vraag hoe u een positieve businesscase krijgt en welk duurzaamheidslabel haalbaar is. Daardoor kunt u - samen met onze experts - weloverwogen kiezen voor smart building-/smart workplace-toepassingen die echt meerwaarde voor u hebben.

Office2Stay gaat verder dan plannen maken. Onze experts begeleiden u in het hele huisvestingstraject: vanaf het eerste idee en de financiering, het ontwerp, de bouw, de inrichting tot en met de ingebruikname. Wij dragen daar met Risicodragend Projectmanagement de volledige verantwoordelijkheid voor, zodat u zich kunt richten op de hoofdlijnen en op uw eigen werk. 

Willem Adriaanssen

Weten hoe Office2Stay voor u kan werken?

Neem dan contact op met Willem Adriaanssen, telefoonnummer (073) 6 409 409