Menu

Sloopmanagement

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor duurzaam slopen. Om een sloop optimaal te managen is het noodzakelijk dat de voorbereiding, planning en begeleiding van het sloopproces goed zijn geregeld.

Specialistische kennis

De complexiteit bij het volledig of gedeeltelijk slopen van gebouwen is fors toegenomen. Dit heeft tot gevolg dat bij de realisatie van projecten aanzienlijke risico’s kunnen ontstaan in de vorm van vertraging op de planning of een hoeveelheid meerwerken die fors oploopt. Goed sloopmanagement vereist specialistische kennis van allerlei gebieden, variërend van grondsanering, asbestsanering en archeologische onderzoeken tot radioactiviteit, flora en fauna, gemeentelijke verordeningen, locatiegebonden problematiek en fasering bij gedeeltelijke sloop.

Professioneel slopen

Wij hebben ons toegelegd op professionalisering van het slopen van gebouwen. Onze adviseurs hebben de genoemde specialistische kennis van procedures en ervaring met de meest uiteenlopende sloopprojecten. Wij kunnen een sloop volledig begeleiden, van planvorming of haalbaarheidsstudie tot realisatie, maar adviseren ook over specifieke fasen van het proces als dat is gewenst.

William Verploegen

Heeft u een vraag over sloopmanagement?

Neem dan contact op met William Verploegen, telefoon (073) 6 409 521