Menu

ir. Arno Aarts

Senior projectmanager

arno.aarts@hevo.nl

Ik vind het leuk om iedere keer met andere mensen samen te werken en doelen te bereiken

Je leert steeds sneller om een team te smeden: snappen waar elkaars belangen liggen, kansen en risico’s inschatten en dan pas een lijn voorstellen waar eenieder zich in kan vinden.

Van een stevig krachtenveld met complexe processen schrik ik niet terug. Of een project nu groot of klein is, ieder project heeft zijn eigen aantrekkelijke dynamiek.

Ik doe veel projecten in het onderwijs, van primair tot hoger. De laatste jaren ook steeds meer in de zorgsector. En dat doe ik al lang, want ik werk al vijfentwintig jaar voor HEVO.

Sommige schoolbesturen vragen mij telkens weer voor een nieuw project. Zo’n band te hebben, is leuk. Dat betekent dat mijn werk goed is geweest, doelen zijn bereikt en verwachtingen zijn waargemaakt.

Waarom ik al zoveel jaar voor HEVO werk? De kernwaarden passen heel erg bij mij: durven, initiatief nemen en waarmaken. Handelen vanuit visie.

Ik stel mensen niet graag teleur; afspraak is afspraak. Vertrouwen is waar het om draait

Het is de kunst om iedereen op een goede manier mee te krijgen, te zorgen dat iedereen er een mooi project aan heeft.

De druk is soms hoog, dat vereist de nodige competenties: zo ben ik bijvoorbeeld heel geduldig. Ik word eigenlijk nooit boos en blijf altijd rustig en analytisch denken.

Arno Aarts

Laten we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact met me op, telefoonnummer (073) 6 409 409

Lees alles over