HEVO Arno Aarts.jpg
Arno Aarts
Senior projectmanager
Energie door met mensen samen te werken en doelen te bereiken.

Begrijpen waar elkaars belangen en zorgen liggen, kansen en risico’s inschatten. In overleg een aanpak voorstellen waar iedereen zich in kan vinden. Daar ligt mijn kracht: succesvol samenwerken met plezier en effectiviteit.

Van een stevig krachtenveld met complexe processen schrik ik niet terug. Of een project nu groot of klein is, ieder project heeft zijn eigen aantrekkelijke dynamiek.

Ik heb veel projecten in het onderwijs gerealiseerd, van primair tot hoger onderwijs. De laatste jaren ook steeds meer projecten in de zorgsector. Ik werk ruim vijfentwintig jaar met veel plezier bij HEVO en haal veel energie en voldoening uit tevreden opdrachtgevers, gebruikers en projectpartners.

Sommige schoolbesturen vragen mij telkens weer voor een nieuw project. Zo’n band te hebben en het vertrouwen dat hieruit spreekt, is een drijfveer om wederom een succesvol project neer te zetten. Dat betekent dat mijn werk goed is geweest, doelen zijn bereikt en verwachtingen zijn waargemaakt.

Waarom ik al zo lang bij HEVO werk? De kernwaarden passen heel erg bij mij: durven, initiatief nemen en waarmaken. Handelen vanuit visie.

Ik stel mensen niet graag teleur; afspraak is afspraak. Vertrouwen is waar het om draait.

Het is de kunst om iedereen op een goede manier mee te krijgen, te zorgen dat iedereen er een mooi project aan heeft. 

De druk is soms hoog, dat vereist de nodige competenties: zo ben ik bijvoorbeeld heel geduldig. Ik blijf altijd rustig en analytisch denken.