Arno Aarts HEVO.jpg
Arno Aarts
Senior projectmanager
Energie door met mensen samen te werken en doelen te bereiken.

Begrijpen waar elkaars belangen en zorgen liggen, kansen en risico’s inschatten. In overleg een aanpak voorstellen waar iedereen zich in kan vinden. Daar ligt mijn kracht: succesvol samenwerken met plezier en effectiviteit.

Van een stevig krachtenveld met complexe processen schrik ik niet terug. Of een project nu groot of klein is, ieder project heeft zijn eigen aantrekkelijke dynamiek.

Ik heb veel projecten in het onderwijs gerealiseerd, van primair tot hoger onderwijs. De laatste jaren ook steeds meer projecten in de zorgsector. Ik werk ruim vijfentwintig jaar met veel plezier bij HEVO en haal veel energie en voldoening uit tevreden opdrachtgevers, gebruikers en projectpartners.

Sommige schoolbesturen vragen mij telkens weer voor een nieuw project. Zo’n band te hebben en het vertrouwen dat hieruit spreekt, is een drijfveer om wederom een succesvol project neer te zetten. Dat betekent dat mijn werk goed is geweest, doelen zijn bereikt en verwachtingen zijn waargemaakt.

Waarom ik al zo lang bij HEVO werk? De kernwaarden passen heel erg bij mij: durven, initiatief nemen en waarmaken. Handelen vanuit visie.

Ik stel mensen niet graag teleur; afspraak is afspraak. Vertrouwen is waar het om draait.

Het is de kunst om iedereen op een goede manier mee te krijgen, te zorgen dat iedereen er een mooi project aan heeft. 

De druk is soms hoog, dat vereist de nodige competenties: zo ben ik bijvoorbeeld heel geduldig. Ik blijf altijd rustig en analytisch denken.


Publicaties van Arno Aarts

#

Whitepaper de ideale accommodaties voor sportieve prestaties

In onze whitepaper 'De ideale accommodaties voor sportieve prestaties; procesmanagement van initiatief tot exploitatie' staan voorbeelden van gerealiseerde sportaccommodaties.
#

RPM-contract voor De Verbinding te Lent-Nijmegen

Het kindcentrum wil letterlijk verbinden tussen het traditionele onderwijs dat uitgaat van de lesmethodes en het innovatieve onderwijs dat uitgaat van de ontwikkeling van kinderen. Het is de bedoeling dat de nieuwbouw eind 2021 in gebruik genomen kan worden.
#

Vernieuwend onderwijs in Kindcentrum De Uitdaging Nijmegen

Het kindcentrum biedt optimaal ruimte aan vernieuwend onderwijs waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte in dit multifunctionele gebouw.
#

HEVO gecertificeerd veiligheidsladder SCL niveau 3

HEVO vindt de veiligheid en gezondheid van gebruikers van gebouwen en procespartners belangrijk. Daarom heeft HEVO zich conform de Veiligheidsladder laten certificeren.
#

Nieuwbouw voor De Uitdaging

Het nieuwe Kindcentrum De Uitdaging ligt prominent te glanzen in de late oktoberzon. Met zijn opvallende V-vorm omarmt hij de nieuwe wijk in aanbouw. Het gebouw sluit als een warme mantel naadloos op de kind visie, waarbij het buitenterrein met zijn vele speeltoestellen uitbundig meedoet. Mooie ingrediƫnten voor een goed gesprek.
#

Een duurzaam gebouw in een groene open omgeving

Midden in het Kroonwijkpark in Malden is een prachtig nieuw en duurzaam, bijna energieneutraal gebouw gerealiseerd: Kindcentrum De Vuurvogel.